[貼圖]天湖茜........

文章Lam Martin » 2005-05-21, 14:08

.....曄,會拉0既咩,咁咪好危險?咪0勒...等我一陣再去採多D,下次唔採囉........ :bu: :bu: :bu: 呢隻野情迷果便有人話即係崩大碗...咁咪唔使買山草涼茶,
正呀! :haha: :haha: :haha:

咁唔該採多d俾我, 我想整崩大碗飲. 天口熱呀嘛. :haha: :haha:
Lam Martin
魚街店長
魚街店長

文章jackyhahahk » 2005-05-21, 21:29

下...唔係啊ma水草黎ga咩==”???
頭像
jackyhahahk
魚街常客
魚街常客

文章阿袁 » 2005-05-22, 14:18

jackyhahahk 寫:下...唔係啊ma水草黎ga咩==”???

係呀...呢隻野情迷有師姐教路話,由水上葉轉為水中葉(陸路變水路)要3個月時間去適應....我睇怕呢個景都擺唔到3個月啊,邊度有咁長情丫, 點搞? :cry: :cry: :cry:
圖檔

一個閑人
頭像
阿袁
魚街貴賓
魚街貴賓

文章阿袁 » 2005-05-22, 14:22

Lam Martin 話 :咁唔該採多d俾我, 我想整崩大碗飲. 天口熱呀嘛.

哈哈^-^ 咁你唔怕我比人拉左咩? :bang: :bang: :bang:
圖檔

一個閑人
頭像
阿袁
魚街貴賓
魚街貴賓

文章flash8 » 2005-05-22, 14:37

袁兄使乜怕,有乜事我去差館保你 :lol: :lol:
回歸香港住真好......^^
頭像
flash8
魚街駐深圳特派員
魚街駐深圳特派員

文章jackyhahahk » 2005-05-22, 22:22

阿袁 寫:
jackyhahahk 寫:下...唔係啊ma水草黎ga咩==”???

係呀...呢隻野情迷有師姐教路話,由水上葉轉為水中葉(陸路變水路)要3個月時間去適應....我睇怕呢個景都擺唔到3個月啊,邊度有咁長情丫, 點搞? :cry: :cry: :cry:

忍手... :alright:
頭像
jackyhahahk
魚街常客
魚街常客

文章gg4u » 2005-05-23, 16:54

其實..我有D真正既水草天胡荽呀~~
而我就快會番缸,可能好快就會唔要佢地....
如果你想要...我可以比D你ge~(如果我地住得近)
*我住葵涌架~
gg4u
新手上路
新手上路

文章阿袁 » 2005-05-23, 18:28

好多謝你呀............ :x :x :x
圖檔

一個閑人
頭像
阿袁
魚街貴賓
魚街貴賓

文章蘿蔔糕 » 2005-06-20, 22:51

我爸爸行山都汁左好多返黎...
不過我覺得太大.... 冇用到.....
魚缸是一個錢箱..不斷地投入金錢....
頭像
蘿蔔糕
魚街常客
魚街常客

上一頁

回到 水族貼圖區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客